BC engineering na veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2024

S radostí vás zveme k návštěvě prestižního veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, který se koná od 15. do 17. února v areálu Výstaviště Letňany v Praze a BC engineering u toho samozřejmě nebude chybět!


pozvanka-newsletter-1


Veletrh Střechy-Solar-Řemeslo představuje unikátní přehlídku nejnovějších technologií, výrobků a materiálů v oblasti staveb, renovací a úspor energií, která svým rozměrem a šíří záběru patří k nejvýznamnějším ve střední Evropě. 

Letošní 25. ročník tradičně nabídne prezentaci více než 150 renomovaných firem a odborníků z České republiky i zahraničí. V průběhu let se veletrh stal klíčovou a respektovanou událostí propojující odborníky, řemeslníky a v neposlední řadě také zájemce o jejich služby.

V BC engineering se věnujeme fotovoltaickým elektrárnám nepřetržitě již od roku 2005 a své zkušenosti i energii vkládáme do klíčových aspektů, jako je optimalizace provozních nákladů, udržitelnost a energeticky úsporná řešení. Více než 18 let se také specializujeme na projekční činnosti v oblasti stavebnictví. S našimi technickými znalostmi a zaměřením pokrýváme širokou škálu odvětví s cílem dosáhnout vysoké efektivity a minimalizace výdajů.

Naše expozice na veletrhu a přítomní odborníci vám blíže představí, jak fotovoltaická elektrárna funguje v praxi a jaké technologie a komponenty pro její sestavení v BCE využíváme. Nabídneme rovněž konzultaci týkající se vhodného využití fotovoltaiky přímo pro vaši nemovitost a poradenství v oblasti dotačních programů NZÚ a NZÚ Light.


Vystavované produkty:

  • fotovoltaický panel MÜNCHEN SOLAR 500 W
  • solární měnič GoodWe GW10k-ET plus+
  • měnič Sunways STH-10KTL
  • baterie Dyness 3,55 kWh a technologie LifePO4
  • baterie Pylontech BMS Force H2
  • solární regulátor A-Z Water Inverter
  • bojler Mora Standard 100 l


Těšíme se na setkání s vámi a příležitost sdílet naše znalosti, diskutovat o aktuálních trendech a společně hledat nové cesty k udržitelnější energetice. Pro zájemce o vlastní FVE chystáme rovněž speciální zvýhodněnou AKCI na fotovoltaiku!

Najdete nás v hale č. 4 na stánku č. 445.


Využijte možnosti zvýhodněné vstupenky na veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO na odkazu ZDE či pomocí QR kódu!

qrcode-www








logo-strechy-sirka-bezjpg

 Děkujeme za Vaši důvěru a v příštím roce se potkáme třeba na brněnském veletrhu Amper!